Personvernerklæring

Introduksjon

Disse retningslinjene beskriver hvordan WestNet AS behandler dine personopplysninger for deg som besøker vår hjemmeside. Med «personvernopplysninger» mener vi enhver opplysning om en identifisert eller identifiserbar fysisk person. Vi fokuserer på å ivareta og beskytte alle våre kunders personvern, og behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder persondataoppfordringen (GDPR).

Denne personvernpolitikken gir en oversikt over hvilke opplysninger som samles inn og hvordan informasjonen blir behandlet.

Behandling av opplysninger

Daglig leder har ansvaret for WestNet AS sin behandling av personopplysninger på westnet.no. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å fylle inn kontaktskjema, sende oss e-post med en forespørsel eller ringe oss. Ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema, sende oss e-post eller ringe oss, samtykker du at WestNet AS benytter dine persondata (navn, e-post adresse, selskapsnavn og telefonnummer) for å gi deg relevante budskap og tilbud. Vi vil aldri selge informasjonen din videre til andre, og du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake.

Informasjonskapsler

Informasjonskaplser (cookies) er svært små midlertidige filer som blir lagret på enheten din når du besøker noen nettsteder. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode, eller når nettsiden lukkes. Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler, følg denne linken for å administrere dette. Å redusere bruken av informasjonskapsler kan forhindre deg i å utnytte nettstedet fullt ut.

Bruk og utveksling av personopplysninger

WestNet AS bruker, utleverer eller utveksler ikke personopplysninger om besøkende på hjemmesiden på annen måte enn det som er beskrevet over. Dine opplysninger vil ikke bli utleverte til andre organisasjoner, personer eller virksomheter.

Innsyn

Du har til en hver tid rett til å få innsikt i de personopplysningene som vi behandler om deg, og rett til å be om korreksjon eller sletting av de innsamlede opplysningene. Du har rett til å trekke ditt samtykke tilbake.

Hvis du ønsker å klage over behandlingen av dine personopplysninger kan du kontakte WestNet AS på info@westnet.no. Du kan også kontakte Datatilsynet via postkasse@datatilsynet.no eller via telefonnummer 22 39 69 00.

Endringer

I tilfelle vesentlige endringer vil WestNet AS oppdatere denne Personvernpolitikken. Den til enhver tid gjeldende versjon finner du her på denne siden.