Deltidsstilling som NOC-ansatt

WestNet søker ansatte til deltidsstilling på vår NOC (Network Operation Center) i Maskinveien 9, 4033 Forus. WestNet NOC overvåker Telecom utstyr som er plassert onshore og offshore, samt er SPOC (Single Point of Contact) for WestNet sine driftskunder.

Om stillingen

Deltidsstilling som 1. linje NOC er ansiktet utad til våre kunder og kundens kunder til alle døgnets tider. Fra NOC senteret kommuniseres det med kunder på epost, telefon og eventuelt andre digitale medier. WestNet NOC er operativ 24/7/365 inkludert jul, påske og andre helligdager. NOC senteret har nattberedskap. Dette betyr sovende nattevakt, men hvor man må være på alerten om alarmer går eller telefonen ringer. Nattberedskapen gjøres hjemmefra. Man vil inngå i en turnusplan som gir forutsigbarhet for den enkelte. Det gis mulighet for å jobbe med skolearbeid dersom arbeidsmengden gir mulighet for dette.

Arbeidsoppgaver:

 • Følge med og agere på alarmer fra overvåkningssystemer.
 • Motta og behandle innkommende henvendelser på telefon og epost.
 • Følge opp pågående saker.
 • Varsle og oppdatere kunder ved pågående feil. Følge opp tekniker eller 3.part som er ute på feilretting.
 • Enkel 1.-linje feilretting og tolkning av alarmbilde.

Kvalifikasjoner:

 • Serviceinnstilt
 • Læringsvillig
 • Fordel om en studerer relevant ingeniørfag (elektro/data)
 • Gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk og engelsk.

Arbeidssted og kontakt

WestNet NOC er lokalisert i Maskinveien 9 på Forus. Alle dag og kveldsvakter er fysisk på NOC. Nattevakt er sovende hjemme hos en selv.

Hva kan WestNet tilby

I WestNet vil en komme inn i ett profesjonelt miljø hvor alle har fokus på å levere en best mulig tjeneste for våre kunder. Alle ansatte blir hørt, kan komme med innspill på hvordan WestNet kan bli bedre og det er kort vei til ledelsen i selskapet. Ett godt læringsmiljø hvor en vil lære mye om telekom og hvordan data transporteres. Det er videre mulighet for å ta Bachelor oppgaven hos WestNet etter nærmere avtale. WestNet har flere sosiale sammenkomster i løpet av året med forskjellige aktiviteter. Det er gode muligheter for fast ansettelse som ingeniør etter endt utdannelse. Det blir gitt god opplæring før en begynner å gå egne vakter.

Om WestNet

Selskapet ble stiftet i 2001 og har siden starten operert som en uavhengig leverandør av tele- og datatjenester. Våre kunder er representert innen telekom, offshore og andre segmenter hvor behovet for kommunikasjonsløsninger står sentralt. WestNet er sertifisert ISO-9001 og ISO-27001.

WestNet har i dag dyktige ingeniører som jobber både onshore og offshore i Norge og internasjonalt. Dette gir oss et interessant mangfold og muligheter for våre kunder og ansatte. Den enkelte ansatte blir motivert og utfordret gjennom prosjekter og faglige utviklingsprogram.

CV og søknad samt evt. spørsmål om stillingen kan sendes til:  Ørjan Mæhre – orjan.maehre@westnet.no

Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk som kan ha noe å bidra med

WestNet har i dag behov nyutdannede kandidater med minimum 3 års høyere utdanning innen tele- og data fagområder og det er positivt om en har noe erfaring også, men ingen betingelse. Erfarne kandidater er selvfølgelig velkomne til å sende inn søknad.

Vi er mest interessert i kandidater med kompetanse innenfor disse fagområdene:

 • IP-nett
 • Fiber
 • LAN kabling
 • Radiolinje
 • DWDM
 • Prosjektledelse

Om du har ett eller flere av disse fagfeltene på din CV tar vi gjerne imot den for vurdering. CV og kort beskrivelse av deg selv kan sendes til jobb@westnet.no

Generelt:
WestNet har kontoradresse i Maskinveien 9 på Forus hvor våre medarbeidere trives i et hektisk og trivelig miljø. Ansatte har tilgang til treningsstudio på arbeidsplassen.