Høykvalitets CCTV-system for installasjoner offshore og onshore

WestNet kan nå tilby våre kunder det prisbelønnede CCTV-systemet fra SeSys, som lar brukere overvåke områder og farlige prosesser fra sikre avstander. Kamerasystemet kan brukes til å avdekke latente problemer, styre prosesser og hindre unødvendige besøk på lokasjoner som er vanskelige å nå.

Kamerasystemet har lav driftskostnad da det ikke har noen bevegelige deler som f.eks. mekanisk zoom. PTZ (pan, tilt og zoom) funksjonen i disse kameraene er digital og dermed mister man ikke deler av bildet mens man er zoomet eller har panorert bort fra opprinnelig bilde. Alle videodata blir lagret og kan gjennomgås i etterkant.

ATEX Kamera

SeSys' ATEX- og IECEx-godkjente kamera er designet for å kunne overvåke prosesser som foregår i eksplosjonsfarlige områder. Denne produktlinjen er sertifisert for å kunne stå i ATEX sone 1, sone 2, sone 21og sone 22 og har en IP-grad på IP66 (IP67 er mulig).

Disse kameraene er også kjent som eksplosjonssikre eller egensikre enheter, og med SeSys ATEX kamera reduserer man farer personell kan bli utsatt for i disse områdene. Videostrømmen kan overvåkes fra en vanlig WEB-leser eller egen, dedikert kameraprogramvare som leveres med systemet.

Kameraene kobles i system ved bruk av PoE (Power over Ethernet), dermed er det kun 1 kabel (Cat5e/Cat6) som trengs for å sette et kamera i drift. Dette gjør installasjon og idriftsettelse lettere og mer kostnadseffektivt enn andre typer systemer.

Hovedtrekk:
• Overlegen bildekvalitet
• Fjern-aksess
• Integrert opptak og bildelagring
• Alarm- og bevegelseaktivisering
• Lavt strømforbruk

Last ned produktdatablad: ATEX PDF-file
Les mer på http://www.sesys.co.uk/ATEX.html
Kontakt oss for flere detaljer og priser

torch Kamera

Torch kameraet inneholder kamera med høy oppløsning (3MEGA) og byttbare kameralinser som gjør at dette produktet har meget stor fleksibilitet. Bevegelsesdeteksjon fanger aktivitet i detalj og gjør at både biler (registreringsskilt) og personer lett kan gjenkjennes. Kameraet har også en innebygget batteripakke som kan drive kameraet i opptil 10 timer før opplading trengs. Dette kameraet har også mulighet til å lagre video og bilder internt som kan hentes ut i ettertid. Bilder og video kan også leveres via FTP eller e-post.

Ved utplassering trenger man kun å sette på kameraet og dette vil da være tilgjengelig for fjernstyrt idriftsettelse. Kameraet kan settes opp til å bruke 3G nettet eller WLAN/LAN.

IP Torch kameraet har blitt designet med tanke på å tilby den enkleste, raskeste og mest fleksible idriftsettelse.

Hovedtrekk:
• Høy oppløsning (2038x1536, 3 Mega pixel) fargekamera
• Integrert opptak og bildelagring
• Helt uavhengig av hjelpeutstyr (3G og 4G kommunikasjon og strøm)
• En knapp idriftsettelse
• Hurtig utsetting, mindre enn 15 minutter
• Dag/Natt-kamera
• Byttbare linser
• Ingen spesielle hardware- eller softwarekrav
• 10 timers backup-tid på batteri

Last ned produktdatablad: Torch Camera PDF-file
Les mer på http://www.sesys.co.uk/Torch.html
Kontakt oss for flere detaljer og priser

Ønsker du en karriere innen telecom?

Er du interessert i tele- og data- kommunikasjon, har høyere utdanning og kompetanse innen noen av fagområdene vi jobber med, bør du sende oss en CV. Les mer »

westnet as

Besøksadresse:
Maskinveien 9,
4033 Stavanger

Postadresse:
Postboks 8164,
4069 Stavanger

For ytterligere kontakt info til selskapets ledelse, vennligst klikk her »

Copyright © 2017 - westnet.no